How do I record my screen for justin.tv?

Computer hardware, software and other technology related topics.
User avatarQuack
Baron of Hell
 
Posts: 4820
Joined: Sat Aug 29, 2009 03:59
Location: canada
Consoles: apple baguette machine

How do I record my screen for justin.tv?

Wed Apr 20, 2011 23:25

I want to makes a spectator sport also

User avatarkob
CyberDemon
 
Posts: 12411
Joined: Sun Nov 14, 2004 14:40
Location: get slam'd
Consoles: PS3 - PC

Re: How do I record my screen for justin.tv?

Wed Apr 20, 2011 23:49

xsplit

User avatarMr. Smith
Spider Mastermind
 
Posts: 9122
Joined: Mon Dec 24, 2007 06:44
Location: In your sister
Consoles: 360, PC, Apple Faggot Machine

Re: How do I record my screen for justin.tv?

Thu Apr 21, 2011 00:24

Make sure system32 is removed from your system or it will not work.
OBrocks wrote:i need to know if ill actually be getting a penis pump in the mail so i can prepare an explanation for my parents

Saladin wrote:I do not want to play two truths and a lie with Smith.

Quack wrote:PF BATTLE ROYALE 2015: EVERYONE DRAWS SALADIN LICKING HIS OWN BUTTHOLE

User avatarQuack
Baron of Hell
 
Posts: 4820
Joined: Sat Aug 29, 2009 03:59
Location: canada
Consoles: apple baguette machine

Re: How do I record my screen for justin.tv?

Thu Apr 21, 2011 04:09

KnightofBane wrote:xsplit
now what

User avatarkob
CyberDemon
 
Posts: 12411
Joined: Sun Nov 14, 2004 14:40
Location: get slam'd
Consoles: PS3 - PC

Re: How do I record my screen for justin.tv?

Thu Apr 21, 2011 04:10

broadcast

???

it is easy to setup quack there is a tutorial

User avatarQuack
Baron of Hell
 
Posts: 4820
Joined: Sat Aug 29, 2009 03:59
Location: canada
Consoles: apple baguette machine

Re: How do I record my screen for justin.tv?

Thu Apr 21, 2011 04:17


User avatarQuack
Baron of Hell
 
Posts: 4820
Joined: Sat Aug 29, 2009 03:59
Location: canada
Consoles: apple baguette machine

Re: How do I record my screen for justin.tv?

Thu Apr 21, 2011 04:24

do i have to have justin.tv open in order for it to work? or can i just do it through xsplit and leave xsplit open

User avatarkob
CyberDemon
 
Posts: 12411
Joined: Sun Nov 14, 2004 14:40
Location: get slam'd
Consoles: PS3 - PC

Re: How do I record my screen for justin.tv?

Thu Apr 21, 2011 05:18

just xsplit. leaving justin.tv open hurts your bandwidth a smidge I think, anyway. just pop out chat and you'll be good to go.

Return to Hardware, software & technology

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests